Workshop Engelen Reading

Leer zelf een Engelen reading geven doormiddel van Engelenkaarten voor jezelf of voor anderen. Je leert diverse methodes van leggingen en interpreteren van de kaarten. Hoe je open kan staan voor de berichten van de Engelen en deze kan vertalen voor jezelf.

Tijdens de workshop werken we met de kaartensets van Doreen Virtue. We oefenen met meerdere kaartensets waardoor je ze kan leren kennen en voelen welke kaartenset het beste bij jou past. Je hoeft je eigen kaartenset niet mee te nemen naar de workshop want er zijn genoeg kaartensets beschikbaar om te oefenen. Aan het eind van de workshop ben jij ook in staat om een duidelijke Engelen kaart reading geven met de hulp van jouw Engelen en de Engelen van de persoon waar je de Engelen kaart reading aan geeft.


Workshop Engelen Healing

Tijdens een Engelenworkshop leer je hoe je een engelenhealing kunt geven. Je leert diverse technieken en te oefenen op elkaar. Je leert contact te maken met de Engelen. Je leert te luisteren, zien en voelen welke tekens de Engelen je geven. We maken kennis met de Aartsengelen en hun krachten en liefde voor ons. We doen diverse meditaties welke je in contact brengen met de Engelen. Je leert om te stralen, je af te sluiten en te aarden.

Een Engelenhealing workshop is onder meer gericht op het leren wegnemen van fysiek, emotioneel en mentaal ongemak en op het voorkomen van stress.
De Engelenhealing Workshop is voor iedereen geschikt, of je het nu thuis wil toepassen op je familie, kinderen en vrienden of in je praktijk voor je klanten.


Workshop Hooggevoeligheid(HSP)

Hoog gevoelig zijn is geen keuze, een hoog gevoelig persoon (HSP) is iemand die zich enorm bewust is van details in zijn omgeving en die ook snel overweldigd en overprikkeld kan raken. Een HSP wordt ook vaak omschreven als iemand die dingen intenser ervaart. Hoe ga je om met je hoog gevoeligheid. Leer je hoe je het beste kan omgaan met je hooggevoeligheid.

Herken je deze symptomen: snel vermoeid, slechter gegrond, eerder geprikkeld, snel emotioneel, goed aanvoelen hoe een ander zich voelt, het gevoel hebben dat je het contact met je lichaam kwijt raakt. Compleet leeg zijn na een verjaardag of een feestje. Na boodschappen doen niets meer kunnen doen door uitputting. Niet meer weten wat je met spanning aanmoet, liever alleen blijven omdat contact met andere teveel spanning geeft.

Leer in de Workshop om te gaan met je hoog gevoeligheid.


Workshop 'inzicht in je ziel en contact met je hogere zelf'

We zijn hier allemaal heen gekomen als een ziel met een doel. Onderweg zijn we onze bestemming als ziel vergeten en komen af en toe verstrikt in onszelf omdat we het niet allemaal meer weten. In contact komen met je ziel en er achter komen wat jou doel is hier op deze aarde kan een grote opluchting geven en een doel en rust in je leven. Contact maken met je hogere zelf en met je ziel geeft informatie en inzicht in jezelf en rust.
In deze workshop leer je contact te maken met je hogere zelf en in gesprek te gaan met je ziel.

In deze workshop doen we oefeningen en meditaties die je in contact met je hogere zelf brengen en je zielenopdracht.


Workshop van 3e, 4e naar 5e dimensie

We leven hier op aarde in de beleving in de 3e dimensie dit is ons bewustzijn van materie, emotie, ego, jaloezie, angst, haat, beoordelen. Het verschil tussen 3D en 4D is groot, het zit in het bewust worden, dus intuïtief weten, voelen en denken. Verschil tussen de 4e en de 5e Dimensie is niet meer zo groot. Als we gaan ascenderen gaan we over naar een hoger bewustzijn. Dit betekent naar een hoger niveau in ons eigen bewustzijn.

Dit betekent als we onze problemen herkennen in onszelf en die overwinnen, dat we een brug overgaan naar 4D en sommige al naar 5D van onze bewustwording. Dit gaat niet zomaar vanzelf, we mogen eerst eens heel goed naar onszelf kijken, want deze bewustwording kan alleen gerealiseerd worden door onszelf. We staan er niet alleen voor, miljoenen mensen gaan nu door hetzelfde proces heen. dus de verandering ontstaat geestelijk/spiritueel en de hele wereld rondom ons heen blijft hetzelfde.


Workshop Oceandrum

Maak zelf je oceandrum.
Zelf je eigen zee geluid creëren en mooi beschilderen om hem helemaal eigen te maken.
Een Oceandrum is een mand die je bekleed met doek waar je je eigen geluid in maakt door diverse zaden toe te voegen.
Na een geleide meditatie ga je je Oceandrum beschilderen zodat het een persoonlijke drum wordt. (Het is geen slaginstrument)

Ook maken we een spiritual moodboard (tijdens het drogen van de Drums), om vorm/beeld te geven aan je dromen.