Engelen Reading

Tijdens een Engelen reading maakt de reader contact met jouw engelen en de Aartsengelen. Je kan dan over je levenssituaties, relaties, werk, gezondheid en dergelijke vragen stellen aan de begeleidende Engelen en Meesters. De Engelen bepalen welke kaarten ze aan jou willen laten zien en wat ze erover te vertellen hebben. Je kunt dit zien als een verbinding tussen jou en de Engelen. Je bent vrij om vragen te stellen en te communiceren met jouw Engelen. De duur van een Engelen reading is afhankelijk van de vragen. Ook is het mogelijk om een telefonisch consult af te spreken.


Engelen Healing (Groep of indivueel)

Deze heling brengt de mens op een dieper niveau van zijn innerlijke gevoelswereld. Het vertrouwen in het universele liefdesproces wordt weer hersteld en deze zal weer gereinigd worden en in balans worden gebracht door middel van de Engelen. Marianne zal tijdens de heling samenwerken met de Engelen en zij zal zorgen voor een harmonieuze sfeer tijdens de heling.

Het diepere gevoelsleven van de mens is vaak beschadigd. Dit kan zijn door traumatische ervaringen in je leven, die voorbij zijn, maar die nog wel heel veel effect op je kunnen hebben in je dagelijkse leven. Met deze Engelenhealing zullen er blokkades, die te maken hebben met deze traumatische ervaringen of situaties in je leven geheeld worden. Deze engelenheling helpt je dit te verwerken, zodat je weer in contact komt met je hart en rust in jezelf vindt.
De Engelen Healing is individueel of in een groep mogelijk tot maximaal 10 personen.