Consulten bij White Angels Circle

Bij White Angels Circle kunt u een keuze maken uit verschilende consulten, welke gericht zijn op uw welzijn op fysiek en geestelijk niveau. In overleg kunt u een consult kiezen die geheel bij u past en aansluit bij uw verwachtingen.


Energetische Healing

Energetische healing is een clear up van je systeem. Met energetische healing voelt Marianne in hoe je energetische en fysieke lichaam functioneert. Door middel van herkenning en het aangeven van de blokkades die zij tegenkomt door in te voelen in je energetische veld.
Hierbij wordt een helingsproces in gang gezet wat je weer in je kracht zet. Het is een zachte manier van je blokkades benaderen en een zeer helend proces waarbij je emotionele energie niveau wordt uitgebalanceerd.


Medium

Marianne is een heldervoelend, helderhorend en helderziend medium. Ze helpt met diverse vraagstukken uit het leven, geeft inzicht in je huidige ontwikkelingen en reikt handvaten aan om weer op eigen kracht verder te kunnen. Ze kan fotolezen/psychometrie en je meer informatie geven wat op dat moment aan je mag doorgegeven worden. Ze kan invoelen wat er in jouw lichaam aan blokkades zitten en geeft advies hoe deze op te lossen of er naar te kijken. Als medium kan ze je adviseren en helpen op je levensweg.


Magnetiseren

Met magnetiseren kan de magnetiseur blokkades vinden en verzachten en door herkenning en acceptatie kunnen deze worden opgeheven. Magnetiseren geeft je weer rust in je lijf en geest, en kan je weer op een goed spoor brengen. Magnetiseren is een vorm van handoplegging om de energie weer te laten stromen. Magnetiseren maakt soms emoties bij cliënten los. Vergeten of verdrongen emotionele knelpunten en trauma’s komen dan tijdens of na het magnetiseren aan de oppervlakte welke je kan doorvoelen en los kan laten.

Ervaringen tijdens het magnetiseren

Sommige cliënten ervaren tijdens het magnetiseren lichamelijke en geestelijke gewaarwordingen. Deze sensaties verschillen per persoon en per sessie, mogelijke sensaties zijn: warm of koud gevoel, tinteling, visualisatie, spiertrekkingen, pijn en/of voledige ontspanning.